Mr Gert Meijer

Mr Gert Meijer (1967) studeerde Sociaal-economisch en Ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1993 werkzaam als advocaat. Cliënten roemen hem om zijn betrokkenheid en inzet. Gert Meijer is partner binnen de maatschap Lloyd Advocaten.

        Specialisaties

Gert Meijer houdt zich voornamelijk bezig met strafrecht, jeugdstrafrecht, het algemeen civiel recht voor ondernemers en particulieren en het personen- en familierecht.

“Wat mij het meest aanspreekt in de advocatuur is het contact met de cliënt en de dynamiek en diversiteit van het werk. Centraal staan altijd de belangen van de cliënt, waarbij het uiteraard de voorkeur heeft om onnodige escalaties te voorkomen”.

Rechtsgebiedenregister

Gert Meijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene praktijk
  • strafrecht en jeugdstrafrecht
  • personen- en familierecht

Op grond van deze registraties is hij verplicht elk kalenderjaar conform de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdgebied.

meijer@lloyd-advocaten.nl   LinkedIn-profiel van Barbara Pelzer weergeven