Gratis spreekuur

Spreekuren

Om het risico op besmetting met het coronavirus te beperken, is ons gebruikelijke inloopspreekuur op de woensdagavond tot nader order afgelast.

Heeft u een vraag die u in het kader van het spreekuur zou willen voorleggen aan een van onze advocaten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0598-613872 of stuur uw vraag per mail naar info@lloyd-advocaten.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Telefonisch kunnen wij u vaak al een eind op weg helpen en als dan blijkt dat een gesprek aan tafel de voorkeur verdient, dan bent u alsnog van harte welkom.

Voor uw en onze veiligheid volgen wij in onze persoonlijke contacten de adviezen van het RIVM nauwgezet op.

Dagelijks gratis inloopspreekuur

Er is ons alles aan gelegen om de drempel naar de advocatuur zo laag mogelijk te houden. Daarom houden wij dagelijks tussen 13.30 en 14.00 uur een gratis inloopspreekuur. Ondernemers en particulieren kunnen een juridisch probleem kosteloos voorleggen aan één van onze advocaten. Deze beoordeelt dan wat de juridische mogelijkheden zijn en hoe het probleem kan worden aangepakt. In verband met de coronamaatregelen verzoeken wij u om zo mogelijk uw bezoek vooraf telefonisch aan te kondigen. Het kan in een enkel geval voorkomen dat er geen advocaat beschikbaar is. In dat geval zult u desgewenst zo spoedig mogelijk worden teruggebeld.

Echte afspraak

In dit gratis kennismakingsgesprek kan de advocaat al veel onzekerheden wegnemen. Pas wanneer wij denken dat wij u van dienst kunnen zijn, zullen wij – indien u dat tenminste ook wenst – een ‘echte afspraak’ met u maken.

De data van de avond spreekuren in de komende weken zijn de volgende – Let op: i.v.m. coronacrisis houden wij tot nader order geen avondspreekuur: