Mr Saskia van Gessel

Mr Saskia van Gessel (1975) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1999 is zij werkzaam in de advocatuur, thans als partner bij Lloyd Advocaten. Zij is werkzaam in de ondernemingspraktijk en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Mr Van Gessel wordt daarnaast regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Zij heeft de INSOLAD specialistenopleiding voor curatoren aan de Grotius Academie cum laude afgerond. In 2015 heeft zij de Grotius specialistenopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht voltooid.

Specialisatie

Saskia van Gessel is lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van INSOLAD, de landelijke specialistenvereniging voor curatoren. Als lid van de VAAN en INSOLAD voldoet zij aan de permanente opleidingsverplichting die deze verenigingen aan hun specialisten opleggen. In het het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zij het rechtsgebied arbeidsrecht laten registreren, hetgeen de verplichting meebrengt om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA ten minste tien opleidingspunten te behalen op het gebied van arbeidsrecht.

“Het leuke van het werk als advocaat is dat je iedere dag weer scherp en creatief moet zijn in het toepassen van de ‘kale’ rechtsregels op de feiten van de zaak. Ik hou ervan juridisch ingewikkelde zaken uit te zoeken en om praktische oplossingen te vinden in het belang van de cliënt.”

 

vangessel@lloyd-advocaten.nl      LinkedIn-profiel van Barbara Pelzer weergeven

 

logoVaanNieuwINsolad LOGO